NuffNang

WeLcOMe tO eInZmIsZmeSSy cOrNer

You are not allowed to copy my photo, writing or ideas unless you asked me first. All content was my copyrights which only contain my thought that maybe changed and not permanent. Do enjoy reading my blog. Thank you for drop by~

Khamis, 2 Jun 2011

aku dan subjek dalam kos geomass

he.....
aku....memang ase cam tak percaya jep aku boleh gak berjaya tok tak repeat cm member2 lain...
bukan membangga diri...tp syukur alhamdulillah....
even my pointer was not in best grade~
takde la dekan....
cuma ok la...
sebab kos aku kan ade mathematics......
jgn ingat math modern k....
this is add math....
aku masa f5 dulu mana penah lulus...
time spm dulu je dapat lulus.....
tu pun cukup2 makan...hahaha....
sedih gak....sebab aku g tuesyen kot....
mungkin mmg aku masih tak dpt memahami dan menguasai subjek tu ketika tu...
eh...eh...
tu bukan bermakna aku da kuasai subjek tu k....
cume aku da boleh faham la....
hehehe...
sekarang aku masih ag dilanda kebimbangan yang teramat sangat...
lanjutan maths aku adalah calsulus....
wah2!
ag pening....
subjek2 lain ialah astronomi, engineering 1 dan juga cadastral....
so?
aku kena fokus....
pasni aku terpaksa kurangkan berblogging la gamaknye...
da la aku addicted tu menaip...
ha terbaru aku dapat tugasan dr sir aku...
dye suruh aku wt karangan bertajuk...
"MY FIRST DATE"
em...mmg la...aku takde idea....
otak aku tak bagus dalam mengingati perkara cmtu...
kesian kan???
tak tau nape???hahaha....
nmpaknya aku terpaksa la....
menyelongakar kotak2 dalam otak aku....
ngeeeeeee....
hopefully le...
da le kne in english...haru la....
huhu....sape de idea...tulun2 payungkan aku...hahaha....

4 ulasan:

AKU_NAJMI berkata...

kalo org dpt tugasan 'my first date' i'm gonna ryte only a few words...
i've never been on any date coz i believe 'love after marriage' is d best....
ngaaaaaaaaaaaaa~
ok tak? hahaha

Chybee berkata...

chybee punya main problem selalu maths. mmg tak suka nombor2 and kira2 ni. huhu

anisyafrina berkata...

astronomi?? perghhh! macam susah je bunyinye....

einz miszmessy berkata...

najmi:a date with friend pun boleh...cume terlalu byk sgt kenangan best smpai takleh nak tulis...hahaha...
chybee:hye~thnx sudi komen kt cni...owh...so chybee amek apa eh kat u???
anisyafrina:i do not know yet dear...sbb bawu nak blajo...but i think actually it quiet fun~