NuffNang

WeLcOMe tO eInZmIsZmeSSy cOrNer

You are not allowed to copy my photo, writing or ideas unless you asked me first. All content was my copyrights which only contain my thought that maybe changed and not permanent. Do enjoy reading my blog. Thank you for drop by~

Isnin, 13 Jun 2011

Aku+Kos (Part 1)

hi...
kali ni entry aku sal bidang yg aku amek kat U ni...
kalau aku ckp aku dak sains geomatik...
agak2 bape ramai yg tahu akan bidang ni???
hehehe....
tp aku lebih selesa guna nama persatuan...
GEOMASS...
stylo sikit..
hahaha..
atau guna kod SUG.....
k..pe yg aku nak cite ni?
ha....bidang aku ni bukan la tok jenis dak pmpn yg suka make-up2 k...
dak pmpn cm tu aku suka ckp....dak OM (Office Management)
yela lau keje cm aku....of coz2....dok bwh matahari....
confirm cair make-up...
dak OM lak jenis ne jge penampilan....yela....
da mmg cmtu hukum karmanya...
so dak pmpn yg suka make-up aku nasihatkan jgn le joint kos yg aku amek...
lau btl2 minat jep...
ya minat
aku mmg minat sgt geografi even aku takdela skor A pun masa PMR dulu...
tu yg aku pelik...
SJ yg bosan tahap cipan leh lak aku dpt A...aneh2~
kira sape dak pmpn yg nak amek kos ni mmg aku ckp kita akan nmpk comot sikit 
berbanding dak2 OM yg bergaya dan meletup penampilannya....
k aku bukan nak banding2 kan 2 kos ni...tp mmg kenyataan~
hahaha....
penah sekali bile berjalan dak SUG jalan nan dak OM
tercipta la nama SUGOM~
he....dap juga bunyinye...
tp bile mengenangkan kos aku ni jenis tahan dibawah terik mentari vs kos yg stylo sgt2....
lawak lak asenye....
ahhhh!!!tolong~ada red indian...hahaha...guwo jep....
adik bergaya dgn ranging pole~
tunggu giliran ok tok mencuba benda ni~hikhik....
1st time turun padang...yg adik pegang tu nama dye optical square atau sesiku optik...
ni la benda tadi bila diambil nan jarak dekat....comey kan???hahaha.....
ha....time ni sume pun blur2 tak nmpk pe yg ne buat....
ok setelah menerima arahan dr encik...tugasan pun mulai dilakukan di pdg....
ukur tanah tu..ukur jangan tak ukur keyh~
dah ukur...amek bacaan ya....
ha...SU wt keje keyh....catat jgn tak catat!!!!SU=adik
ni salah satu alat yg kitowg guna....encik cakap mula2 belajo guna alatan yg kos tak mahal....hehehe...


ni namanye arrow~
sebenarnya banyak ag nak cite dan masukkan gambar tp sebab tenet slow...
maka aku harus terima hakikat yg pedih ini..
hahaha...poyo jep kan???
jmpe ag t k~
da....

4 ulasan:

CintaZulaikha berkata...

bestnya blaja...klulah spt studi lagi...huhuhu

einz miszmessy berkata...

hahaha....boleyh la....studi nan mmber mmg best tp tu la...subjek tough2 belaka...nge....

anisyafrina berkata...

budak ukur tanah memang tahan panas... respect ^__^

einz miszmessy berkata...

tenkiu2~