NuffNang

WeLcOMe tO eInZmIsZmeSSy cOrNer

You are not allowed to copy my photo, writing or ideas unless you asked me first. All content was my copyrights which only contain my thought that maybe changed and not permanent. Do enjoy reading my blog. Thank you for drop by~

Khamis, 2 Jun 2011

'i'am anime crazy'

assalamualaikum~
hai semua....ni entry lama sebenarnye....
aku update dgn gambooo yang aku janjikan pd kak ct....
huhu....
cekidout!
ha....ni contest kedua dr kak ct aku join....
tp tema dye mmg kena btl nan jiwa aku...
mgkn sbb kak ct ada bby ikha kot~
hahahaha...
tu yg dok layan katun.....
tenks kak ct coz tag adik....
ha....anime kegilaan aku ialah cardcaptor sakura!!!!
aku memang minat gila nan katun ni sebab sakura tuh sangat kawai!!!!
in malay comey la~
hahaha....
sakura selalu pakai dress yg lawa2 tu yg wat aku minat fesyen....

sakura+shaoran=perfect couple~hehehe....
sejak bangku sekolah rendah ag aku da mabuk gila r nan katun ni.....
antara byk2 katun....
aku paling obses nan katun ni la.....
sakura ni kematian mak...ayah dye professor mengkaji barang purba....
so dr situ la dye jumpe kero=binatang kecil berwarna kuning tu....
sgt comey kan???
disebabkan sakura ter'lepas'kan kad2 captor dye diarahkan tok menangkap kembali kad2 tersebut...
hahaha...da stat cite da....

aku pernah pk lau aku nak ada nama jepun aku nak amek nama sakura....
hahaha....
sakura+tomoyo=bff : aku+meen=bff, bgus tak persamaan aku???
sakura ni pun sebenarnya nama bunga kebanggaan jepun cm malaysia bangga dengan bunga raya...
ha cmtu la lebyh kurang.....
akak aku marah kot aku ni minat katun......
sbb byk ag katun lain yg aku tgk.....
tp yg 1st ni juga paling aku gilakan~
cuba la tanya aku katun pe lg aku dok layan???
dr peringkat kanak2 hingga ke remaja
tp maybe yg terbaru sgt aku tak tau sbb aku da mula sibuk~
huhu....
ni la antara barang yang aku dapat kumpul....dvd nan kad2 jek....huhu....
bersama dvd kesayangan sbb dvd tu akak yg belikan khas buat aku....
 hahaha...boleh tak nak perasan ala2 sakura jap...
aku cari dress yg nak ala2 tema kad sakura kat tgn tuh...itam putih....boleh la yer....

teletubbies, barney and friends,
dragonball, sailormoon, bleach, doraemon, atasinchi, shin chan,
naruto, detective conan, one piece, shaman king, chibi maruko chan,
usop santorian, anak2 sidek, upin & ipin versi melayu lagi aku layan~

banyak la lagi~
kang aku senaraikan sume....jenuh lak nak baca.....
hahaha.....

er smpai siniew dulu la....
papai~

6 ulasan:

CintaZulaikha berkata...

klu einz nak tau, akak ada kad sakura cardcaptor ni 1 set...kira sumer kad yg dah bertukar atas nama dy...yg warna pink tuh...hehehe

sumernya bakal diserahkan kpd putri ikha bila besar kelak...suka sgt~~

thanks join...klu ada masa, ada rezeki, balik umah, amik gambo cd tuh. akak lmbt lagi tutup contest nih....huhu

Atie iskandar berkata...

betol2 minat anime nie.. hee

einz miszmessy berkata...

cintazulaikha:
owh...ok2 adik try la....tp balik dalam bulan julai t kot..cuti mid-sem..huhu....

wah...bestnye....lau tu la hdiahnye...confirm la nak...ececeh...guwo jep....kira akak ct pun minat sakura la eh???huhu.....

untungnye putri ikha...mama dye awal2 da prepare brg2 nk bg dye....lau la sy putri ikha~confirm shuke guling2....

einz miszmessy berkata...

atie iskandar:ha'ah....sungguh!!!

Hanny Esandra berkata...

hai..
datang menjenguk contest..
gudluck keh.. :)

einz berkata...

kak hanny : hahaha...ok2 tenkiu kak hanny bw sini~