NuffNang

WeLcOMe tO eInZmIsZmeSSy cOrNer

You are not allowed to copy my photo, writing or ideas unless you asked me first. All content was my copyrights which only contain my thought that maybe changed and not permanent. Do enjoy reading my blog. Thank you for drop by~

Sabtu, 25 Jun 2011

aku = simple

selamat sejahtera semua
hehehe....
kali ni aku nak tanya kowg sume (xpecially girls)
pe pndpt kowg kalau kowg tgk owg laen sume bergaya then kowg tak???

bukan la aku jelez tgk dyowg bergaya 
(malah tumpang epy tgk owg pandai bergaya)
cuma kdg2 terdetik juga kat aty ni...
aku ni selekeh sgt kew???
tau nape aku leh pk cmni???
sumenye sbb aku jenis tak pandai nak bergaya kot...
kdg2 aku nak tergelak tgk gmbo2 aku byk tak menjadi...
tak tau nape...
sbb aku tak photogenic???
maybe la....
tapi ada jep girl yg bese2 bile amek gmbo menjadi jep....
jelez 5 minit~
hahaha....

kdg2 bila da bosan sgt aku akui aku mmg jenis tak bpe kesahkan penampilan...
so tu la sbb nye takde org tertarik kat aku kot...
aku tak kesah...
cuma aku risau lau aku nak ne g temuduga ke t....
cmne?
 apa perlu aku buat???
perlu ke aku pk kan penampilan pd waktu cmni???
hahaha...
lau tanya diri aku sendiri....
jawapannya sentiasa tak....
sbb aku sgt suka ringkas....
tak tepek bedak kat muka....
wlupun owg ckp 
't muka ko rosak, kena pancaran uv'
aku tau....
cuma kdg2 ase rimas....
tp selalu aku bubuh gak bedak ala kadar jep
konon2 nak elak uv...
eh yeke???
bukan uv protection lotion kew???
kehkeh....

bohong la lau aku tak suka nak jd cantik....
lumrah tiap perempuan kot nak jd cantik....

if right now i was only a duck....
i wish someday i will turns to a beautiful swan...
white swan

aha pe aku merepek ni ha???
yg pntg hati dan iman
gagaga...
lau tu cantik...
maka cantik la semuakan
dgn izin-NYA~
amin ya rabbal alamin

2 ulasan:

bunbun berkata...

hehe gaya tu tak semestinya kena pakai baju lawa2 mahal2. yang penting kita selesa dengan apa yg kite pakai.


then, that's our gaya. ehehe sumorang ada gaya memasing =)

einz miszmessy berkata...

he....btl2...tp kdg2 mmg jelez gak lau baju tersangat la lawa....tp bile kita pakai tak kena pd bdn....hahaha.....lawak kan~