NuffNang

WeLcOMe tO eInZmIsZmeSSy cOrNer

You are not allowed to copy my photo, writing or ideas unless you asked me first. All content was my copyrights which only contain my thought that maybe changed and not permanent. Do enjoy reading my blog. Thank you for drop by~

Jumaat, 24 Jun 2011

big hugs to them....

semangat mana kau???
lately ni aku cam 'down' sgt....
mmg aku tau there is HIM to me depending on...
tp aku rasa wndu kat kawan-kawan aku juga....
even die dekat pun aku masih wndukan die....
pe tah ag lau yg jauh2.....

masa kat kem BTN...

heee.... tyme ni bawu smpai.... smpt gak pose2~

ha... itu dye ultrawomen taro!!! disebelah cik jelita....

oh o.... apa yg terjadi??? ngeeeeeee.....

yeah2!!! diamond starlite....

syhhhhhhhhhh... kata cik najmi~
haha... pantang jumpe cermin nie~


tgk senyuman bertingkat2!!!

ok... ha..... ni aku pun tak pasan muka cm minta pelempang jep....

hahaha... another diamond starlite....
cik julea ratna...

ni la ketua pengawas sesi 2010 dgn cik najibah??? ngeee...

my twin with julea ratna...

mijie pun ada??? tuang air lg..... hahaha....

cik najibah with mr. myrull


diamond blink2!!! hehehe....


my twin hang wtpe ha??? sape yg kawen nie??? hehehe

pose syue jgn tak pose~huhu

gumbira dye... aucak! aucak!

dok main celah2 ya!!! hehehe....
 
ni la detik2 paling bermakna....
nak ikotkan aty nak upload sume gmbo kenangan....
cuma....
tak sume gmbo ada kat aku skunk....
huhu...
next lah kot....
ngeeeeeeeeeee...

6 ulasan:

AKU_NAJMI berkata...

bitter sweet memories........... :)

einz miszmessy berkata...

ngeeeeeee......takde lak gmbo kat pantai tu yg dak2 sedar....um....kat sape ek gmbo tu???

shafmechy berkata...

kenangan manis semua tu kan =)

einz miszmessy berkata...

yup~big smile ^_^

aku_najmi berkata...

gambar kat pantai tu....bukan drpd kamera kamu ke? tp saya ada simpan juga,,,
p/s: huh!!ayat agak skema,,,tp saya memang mencuba utk men'skema'kan ayat2 saya,,, :)

einz miszmessy berkata...

takde la...huhu...seingt paen pada kamera abg radzi adalah....
ok2~