NuffNang

WeLcOMe tO eInZmIsZmeSSy cOrNer

You are not allowed to copy my photo, writing or ideas unless you asked me first. All content was my copyrights which only contain my thought that maybe changed and not permanent. Do enjoy reading my blog. Thank you for drop by~

Khamis, 23 Jun 2011

why i L.O.V.E my StarLite???

she always try to get me an answer
even sometimes my question sound nonsense
 
for my question that i post in my entry before

sepintas lalu...

a true friend never gets in your way unless you happen to be going down....
by Arnold H. Glasow
 
but i like most of her answer such as

her:this is how I interpret the words,,,
kawan sejati,,,takkan buat kamu rosak dlm kehidupan...tetapi membantu utk menjadi lebih baik..
kawan sejati,,,takkan musnahkan kebahagiaan kawan2 dia...dan apabila kawan2 dia ada masalah, etc...dia akan berusaha membantu sedaya upaya...
a friend indeed is a friend in need~ 

me:if in calculus what does it means????do maths is a friend of mine???

her:kalau math-term's interpretation,,,
kita takkan kenal,,,takkan ingat maths equations kalau kita tak selalu selesaikan maths' quizzes...
bila kita ber'kawan' dgn those questions etc...the equations will be familiarized to us...
so, bila kita rasa susah je nak selesaikan soalan tu, 'kwn2' kita pasti akan menjengah d minda,,,n u'll solve the problem,,,
ngeee~

saje bezakan wane tuh....
sebab aku shuke ijao....
dye shuke merah~
hahaha....

bg yg bese baca kat blog aku tau la sapekah gerangan starlite ni....
lau yg tak kenal???
jom singgah blog dye....
insyallah pasti ada content yg menarik yg akan dye kongsi bersama

4 ulasan:

AKU_NAJMI berkata...

heeeeeeeeee :)
i love u too,,,my LIGHT OF HAPPINESS,,,

CintaZulaikha berkata...

nak singgah jugak la..

Ain Nadiah berkata...

mungkinkah sy starlite yg dimaksudkan?

perasan. haha :D

einz miszmessy berkata...

najmi:haaa.....shuke2!!!*wink2*
kak ct:sila2~
ain nadish:he....nak juga kew???hehehe....