NuffNang

WeLcOMe tO eInZmIsZmeSSy cOrNer

You are not allowed to copy my photo, writing or ideas unless you asked me first. All content was my copyrights which only contain my thought that maybe changed and not permanent. Do enjoy reading my blog. Thank you for drop by~

Selasa, 31 Mei 2011

INI KISAH JUNIOR YANG NAKAL

isk...lau tgk pd tajuk cm saje nak kenakn junior aku la pulak...
hahaha...
actually takde pe pun...just nak kongsi cerita yang aku rasakan agak nakal
pe tak nye
cara mesej junior aku kpd aku...
aku mmg tak tau no dye...
sbb aku bg dulu no aku pd dye
saja nak keep in touch...
tp mmg pd aku dye sgt nakal....
berikut mesej pertama yg dye beri pada aku

junior: sy nak knal awk. ley x? sy admire awk. sy ad kete bmw, audi r8, bunglo. motor bike. sy nak hdiah an awk kete. awk nk?

mana tak aku gelak jep...
aku da blh agak sape bg msg ni masa tu..huhu...
aku tak nafikan budak ni mgkn tak au nak mulekan cmne nak tegur senior dye...
cume aku tak leh blah...
seb bek aku mmg cm boys....
aku pun pura2 tanya

(selepas dye perkenalkan diri dye)

aku: audi r8 tu apa ep?


junior: kete la kak, tu la kete impian kite(dia)....

ni aku amek dr site kat tenet.....

pdhal da tau....saja bertanye...hahaha.....
cume aneh....nape la dye starting cite sal kete,bunglow,moto bike???
aku ni ada ghupe minah materialistik hape???

maybe...hahaha......
mgkn trpancar didpn org2 tertentu jep....hehehe....
ala....aku da bese hidup sederhana....
pernah juga merasa hidup susah.....
so tak heran pun....

lgpn rzki pemberian yg maha ESA...
apa nak riasu....
dengan izin-NYA....
lau mmg tok kita....
maka dapat la....btl tak???

hehehe...pe aku merapu???
ngeeeeeeeeeee......
mau tido la....
so papai ^-^

2 ulasan:

CintaZulaikha berkata...

sy pon nak audi....huahhahhahhahha

einz miszmessy berkata...

hahaha.....minta kat junior sy tu kak...dye yg tanye nak ke tak~lol