NuffNang

WeLcOMe tO eInZmIsZmeSSy cOrNer

You are not allowed to copy my photo, writing or ideas unless you asked me first. All content was my copyrights which only contain my thought that maybe changed and not permanent. Do enjoy reading my blog. Thank you for drop by~

Jumaat, 6 Mei 2011

movie on stage!!!


hye u all!!!
pe cite kali ye???
so kan da janji bile balik jep aku akan menjalankan operasi menuntun wayang!!!
ngee....sgt tak blh blah ayt aku kan...
haha.... neway aku nak cite....
kowg da nuntun lum cite ni???
aku dah tgk...
meen yg ajk tgk cite ni.... coz dye ckp cite ni kisah benar???
aku cm tak caya jep....
aku ingt dye memaen so.....
tak sngke cite betul....
heee....
cite ni lau tgk mule2 mmg bosan....
yela rakaman sekumpulan pelajar....
lima orang kesemuanya....
pd asal la....
pastu..... berkurang seorang kerana menarik diri....
selepas tu.....
malas nak cite... tgk sndiri la......
yg aku nak cite.... last masa hbs tgk cite ni.....
aku terdgr ada yg kata ni lakonan semata-mata jep....
wow!!!
no komen....
aku pun tak pasti.... tp memandangkan cite ni takde la guna pelakon mantap & mahluk halus tu aku mmg percaya kewujudannye sejak aku kecik lg....
cume.... aku tertanya-tanya juga parents dowg bg lak cite kematian ank dyowg dipublish???
adakah sbb nak bg pengajaran???
atau sekadar pengalaman???
aku bingung... tak mampu menjawab... hehehe......
another movie yg aku tgk aritu....
Thor Poster
cite ni!!!
hehehe....mule2 tgk tajuk cm la tak bape best sebab aku mmg jenis tak bpe minat sgt cite ala2 ganas...
hahaha....
tp bila da tgk....
ok la... kira tak rugi la duet tu wt beli tiket... hahaha.......
cite dye ala2 fairy tales tp wujud dalam waktu sekarang... kowg fhm tak???
hehe..... yg plg aku suka dlm cite tu jambatan pelangi dye.... kiut..... dr kristal or kaca la gitu~ ngeeee
i loike rainbow
ngeeeeee......

3 ulasan:

UncleSeekers berkata...

;)

AKU_NAJMI berkata...

i've watched diz movie too...seems really real...orang ingat,,citer ni real gler...tp ble pk2...maybe lakonan semula kot,,,
btw,,scene tu kat papan, perak,,,jom!!hahaha~
org nye site-visit next sem,,,salah satunya kat papan...maybe d bulding kot yg jadi target...ISTANA BILLAH...

einz miszmessy berkata...

wow...kan best lau dpt join...najmi tau tak???aritu akak dtg tak dpt bwk dye jenjalan pun sbbnye paen tak tau jalan...cian kat dye.....