NuffNang

WeLcOMe tO eInZmIsZmeSSy cOrNer

You are not allowed to copy my photo, writing or ideas unless you asked me first. All content was my copyrights which only contain my thought that maybe changed and not permanent. Do enjoy reading my blog. Thank you for drop by~

Selasa, 31 Mei 2011

he....excitednye aku!!!

~selamat sejahtera~
hye!!!
2-3 hari ni busy sbb bawu sampai kat perak...
kuliah da bermula....
aku masih lg rasa tak seronok....belum tiba pun da rasa lain macam....
kerisauan tntg subjek2 killer....haru!
hari ni de paso lambak...
so dpt la aku tgk gelagat bdk2 niew~
hehehe...

tapi ada berita yg buat aku rasa teruja~
hehehe...
alhamdulillah
ada 2 contest yg aku masuk berjaya meraih perhatian pihak penganjur~
yepi!!!!
seronok sgt!!!
1) Best Outfit Contest~by cik adamokhtar 
2) Jang Keun Suk concert ticket~by E-POP magazine
yeah!
so excited!!!
 
actually yg 1st tu aku excited sgt sbb ni 1st contest aku kat blog~
agpun pesaing aku sume menonjol kot....
tp mgkn rzki aku....huhu....
thnx tu cik adamokhtar...
sgt shuke tagline dye!!!!
"jangan bising nanti cikgu cubit perut tu!"

yg 2nd tu lak...aku mmg harap dpt...sbb nak bg kat akak aku...dye peminat keun suk
sama cm aku...if aku tak dpt g aku mmg nak bg dye present tuh~
hehehe...hope she like it~
bukan senang nak dptkan something special cm tu....


2 ulasan:

CintaZulaikha berkata...

tahniahhhhhhhhhhhhhh...meng 2 skali tu

einz miszmessy berkata...

tenks kak....hahaha...DIA nak bg rzki...huhu....tpkan jelez gak nan sowg akak blogger tu....blh dikatakan tiap2 mgu de jep kontest yg dye menang...mayb rzki dye n anak kecil dye..hehehe...