NuffNang

WeLcOMe tO eInZmIsZmeSSy cOrNer

You are not allowed to copy my photo, writing or ideas unless you asked me first. All content was my copyrights which only contain my thought that maybe changed and not permanent. Do enjoy reading my blog. Thank you for drop by~

Khamis, 26 Mei 2011

Perkara yang menggembirakan

selamat sejahtera semua
huhu...
dis tyme aku nak cite benda yg menggembirakan hati~
lalalalalala....
ha!tau apa???

one of all....semalam aku g tgk wayang nan adik-beradik aku....
movie on stage again!
bukan aku tak pernah hang out nan siblings aku...
cume slaloooo nan akak2 aku jep...abg aku jarang join maybe sbb dye sowg laki???
hahaha...who knows???
cume sayang tak amek pic langsung sbb lupe bawak kamera...huhu...
tp movie yg aku layan semalam mmg best wow!
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides Mermaid
ni aku amek dr tenet jep....sbb mmg takde gmbonye...+smlm mmg tak amek gmbo...

kena RM17 kot~gara2 nak tgk 3D....
pastu kali le nan 4 kepala....
kena smpai RM 68 just for watch the movie???
gile2....hahaha....
sekali-sekala....
syiok habis....johnny depp wat lawak mmg chumel~hahaha...
ni pun aku amek dr tenet....tgk!sweet kan????

pastu yg paling best....
abang aku beli donut kat j.co...
kotak yg berisi donut~mwahahaha....

inside:yummy~

aku mmg da plan balek nak cari donut....huhu...
tercapai gak hasrat aku akhirnya...
tenkiu kat abang aku dan kakak aku belanja komik lawak seleb~
hahaha....suppose aku nak beli komik lawak kampus~
salah beli lak...aisey...
hahaha....
cian gak kat abang+kakak aku asik belanje budak tembam ni jep....
sori2.....
nest tyme lau aku dpt keje or durian runtuh...aku blanje kowg lak k???
insyallah....huhu,,,,
hope dapat hang out selalu cmni...lau dpt lepak2 kat pantai pun orait gak...
gmbo asal mmg pasir kat pantai....ni gmbo stlh aku edit~
tak kuo wet sgt....huhu....


next. benda yg menggembirakan hati ialah....
bile aku baca blog bff aku~huhu....
tau nape???
coz dye cite kan sal sume kawan2 baek dye termasuk aku...
huhu...
so touch!!!
siyes~tara tipu ha...huhu....
kredit to ibtisam najmi~
thanks to apperciate me in your life~cewah....cm owg berchenta je gamaknye~
suke la..hahaha
bukan apa....she call me love...
ok la tuh...mood jiwa2....
ag pun.....nge.....
wndu tyme f6 lak tbe2...hahaha.....
ni la bff aku~nurul najmi namanye....huhu...
meen pun bff aku gak...kenal dye ag la da lama....since skola rendah
cume rapat masa f1...
hahaha...kenangan kot~
dye slalu kol aku smpai bil phone kat uma dye melambung2
jns borak bukan seminit 2....
tp berjam lamanye....
rekod seingat aku dekat 1 jam 45 minit...hahaha....
missed this time so much~
sekian~

4 ulasan:

CintaZulaikha berkata...

nak tgk pirates of the caribbean arini...yahooooooooo

einz miszmessy berkata...

yihaaaaaaaaah.......best tak tipu~hahaha

anisyafrina berkata...

betul2 hari yg menggembirakan ^_____^

einz miszmessy berkata...

thnx dik~