NuffNang

WeLcOMe tO eInZmIsZmeSSy cOrNer

You are not allowed to copy my photo, writing or ideas unless you asked me first. All content was my copyrights which only contain my thought that maybe changed and not permanent. Do enjoy reading my blog. Thank you for drop by~

Selasa, 10 Mei 2011

Hala Tuju

~selamat sejahtera~
lately ni aku dihubungi oleh beberapa junior aku
best2 sebab dyowg ingt kat aku....(ceh prsn sungguh)
hahaha.....
takde la tp aku mmg tabik pd sorg adik ni
antara ramai-ramai junior yg dok sibuk tanye kan kat aku mana pilihan terbaik tok dyowg...
aku rasa dye antara budak bijak even dye tak amek science stream~lol.. 
(perlu ke di mention??? shengal le tuh...huhu)
tau nape aku ckp cmtu??
sbb dye jep yg dah ada matlamat dr mula~
ayt: tyme kawan2 tgh mencari & pening fikir sal nak g mana after SPM, aku da blh relax tgu twrn yg aku target (ok.... ni bukan ayt sbnr... aku tak pasti tp lbh kurang la... hahaha)
mgkn ada yg anggp dye berlagak tp pd aku dye dah nmpk 'goal' dye... so what?
hahaha....
k back to story...
actually aku nak cite sal junior2 yg masih tak tahu nak buat pilihan or terkapai2
actually easy n simple jep nak buat kptsn if u know ur goal
so apa yg penting if still confuse n whatever sound messy~
i thnk the best way~find ur god....return to HIM because HE know the best
lau tanye aku....confirm aku bg pndgn tp pastu aku mmg akan suwo pilih juga...
ahakzsx!
sbb 'keputusan di tangan anda'
hahaha~
so takley blah kan???
but aku tetap wish yg trbaek buat dyowg yg mencari hala tuju dyowg
jgn jd cm aku keyh
tapi even aku wt mistake dulu...aku tetap tak rasa rugi.....
sebab?
aku yakin DIA bg yg terbaik tok aku.....
IMAN=KEYAKINAN(KEJAYAAN+KEBAHAGIAAN)

4 ulasan:

CintaZulaikha berkata...

paling skar bila kita dipinta utk membuat keputusan utk memilih jalan idop sdri~~

einz miszmessy berkata...

mmg~sbb tu kdg2 silap wt pilihan...

AKU_NAJMI berkata...

saya suka awak pakai tudung labuh,,, :)

einz miszmessy berkata...

heeeee....sy pun cm suke jep..hahahaha....