NuffNang

WeLcOMe tO eInZmIsZmeSSy cOrNer

You are not allowed to copy my photo, writing or ideas unless you asked me first. All content was my copyrights which only contain my thought that maybe changed and not permanent. Do enjoy reading my blog. Thank you for drop by~

Khamis, 21 April 2011

ObSeS dEnGaN ........

ok actually aku baru finish tengok movie yang bertitle 'PROM NIGHT'....
ceh merojakkan bahasa...
um... tak wat ag la.... janji!!hehehe....
pada sesiapa yang dah pernah tengok cite ni mesti tau yang cite ni penuh dengan aksi yang sgt dahsyat!!
mana tak nye... banyak kot scene bunuh2!!!
ops.... tercampuq lagi...
maaf can't control it.... dunno how to manage my power supply right now~
um... sambung balik.... cite tadi...
if u all in the her place what will u do huh?
hehehe.... 

eh tak story ag da tanye soklan ep???
ok cite dye macam ni...
aku ringkaskan la ye~
mengenai seorang pelajar perempuan yang menuntut di U....
dye mempunyai trauma yang sgt teruk 
yela one whole family dibunuh oleh lecture sendiri gara2 terlalu obses dengan dirinya....
dijadikan cite.... pas family dye dibunuh dye tgl dgn her aunt and uncle~
dye terpakse amek medicine tok kembali normal
so poor of her!

why about the pembunuh???
her lecture ditangkap di rumahnya stlh dye berjaya escape dr ditangkap oleh lelaki tersebut
namun dye sendiri terpakse menyaksikan ibunye dibunuh di depan mata kepala dye!!
pihak polis tak dpt membuktikan yg dye melakukan itu semua
yg ada cuma la laporan gadis itu....
tapi stlh disoal siasat didapati dye mengalami masalah 'obses'

disbbkan itu dye hanya dipenjarakan di penjara pesakit mental....
dipendekkan cite....
gadis tu berjaya mengatasi traumanye walaupun kesannya masih ada....
dye juga berjaya menamatkan pljrnnye
pd hari gadis tu melangkah ke dunia barunya...
en.inspektor dapat maklumat menyatakan lecture tersebut terlepas drpd tahanan~

maka bermula malam ynag penuh tragedi berdarah....
cite ni penuh dengan kesan khas 
bg mereka yg sah menghidap pnykt jntung tak payah la beriya2 sgt tgk~
aku yg tgk pun hampir tersekat pernafasan....
sgt mendebarkan!
siyes...mmg terhibur cume tu la... mengerikan pun ya jgk.....
hahaha...........

mujur lah aku dilahirkan as a muslim so thankful to HIM~
sbb kalau kita beragama aku yakin kita takkan menghadapi masalah terlalu obses sebegini...
dengan izin-NYA~

sbb kita ada batas untuk menyukai seseorang pun....
banyak reason lain ag~
um... cukup2 la utk hari ni ne ready tok exam laen ag ni.... t smbg ag.... papai!

2 ulasan:

CintaZulaikha berkata...

cam best jek citer dy..nak cri cd la~~

einz miszmessy berkata...

cari...jgn tak cari~hehehe....enjoy watching!