NuffNang

WeLcOMe tO eInZmIsZmeSSy cOrNer

You are not allowed to copy my photo, writing or ideas unless you asked me first. All content was my copyrights which only contain my thought that maybe changed and not permanent. Do enjoy reading my blog. Thank you for drop by~

Rabu, 27 April 2011

BEST OUTFIT CONTEST

~Selamat Sejahtera~
olla sume...
ceh tgk tajuk pun da dpt dikenal pastikan???
hahaha...
aku rasa aku dah ter'addict' dgn contest~
hahaha...
never mind
actually saja jep join sbb aku mmg suke
hahaha...
dpt  tambahkan kenalan....ye tak??
ngeeee....
 um.....
jom join contest belog cikadamokhtar. 


cara penyertaan: 

@ buat satu entry yang simple bertajuk "BEST OUTFIT CONTEST ". 
@ upload gambar korang yang dipertaruhkan.
@ linkkan entry tu di sini. 
@ inysaAllah i akan jenguk link korang secepat mungkin. dan i akan copy gambar korang untuk diupload dalam album "BEST OUTFIT CONTEST"  fan page blog adamokhtar.

tak ada belog? jangan risau. korang dialu-alukan jugak untuk join contest ni. caranya :

@ boleh join melalui facebook.
@ kelik LIKE di fan page blog adamokhtar
@uploadkan gambar korang dalam fan page i. nanti i akan uploadkan gambar korang dalam album "BEST OUTFIT CONTEST". 


semua peserta boleh tag sesiapa saja dan boleh promote link korang untuk LIKE gambar korang. 


pemilihan pemenang:

 i akan pilih dua orang pemenang berdasarkan : 
@ seorang berdasarkan kesedapan mata i memandang.
@ seorang lagi berdasarkan jumlah "LIKE" paling banyak. 


tempoh contest :

@ masa menghantar penyertaan :17/4/2011 - 16/5/2011**
@ masa mengundi : 17/5/2011 -  25/5/2011**
@ **bergantung kepada sambuatan
 
neway ni la gmbo baju yg aku rasa TERBAIK! (thumbs up!)
ngeee.....
maybe tak 'cool' mana
but I LOIKE~
mwahahaha...
even penganjur tak suruh tag sesape aku nak gak tag my bff....
jap eh....

2 ulasan:

ada mokhtar berkata...

thanks for join dear.... awesome....

einz miszmessy berkata...

welcome2!
support u!ahaksz~